AWT- ACOUSTIC WAVE THERAPY

Revolutionerande ny teknik för cellulitbehandling och body shaping!

Acoustic Wave Therapy (AWT) från STORZ MEDICAL är en ny revolutionerande metod för behandling av celluliter och slimming. Ljudvågsbehandlingen AWT ersätter den hittills dominerande LPG Endermologien på klinik efter klinik runt om i världen.
AWT-behandlingen fungerar genom att enkelt, snabbt och med få behandlingar bryta sönder fettcellerna, jämna ut huden och ge en lokal fettminskning för body shaping.

Bakgrunden till den nya AWT-behandlingen som Scanex nu introducerar i Skandinavien är mycket spännande. AWT står för Acoustic Wave Therapy, d.v.s. ljudvågsbehandling. Ledande forskare och läkare upptäckte att STORZ internationellt ledande ljudvågsbehandling av njursten hade en mycket god effekt på muskelskador. Systemet används idag framgångsrikt för att behandla muskelskador hos elitidrottsmän.

En oväntad effekt av behandlingen av muskelskador var en utjämning av celluliter samt fettminskning på lår, bak och armar. Systemet modifierades därför för att enbart behandla celluliter och fettminskning. Det är denna AWT-behandling vi nu erbjuder våra kunder.

STORZ MEDICAL har installerat över 200 AWT-system för cellulitbehandling och fettminskning i USA på mindre än två år. AWT-behandlingen blev godkänt av FDA i juni 2008. Unna dig samma behandling som bland annat Madonna genomgick inför sin senaste musikvideo och efterföljande turné. Madonna är faktiskt så nöjd med AWT att hon har köpt ett eget system för hemmabruk.