COOLSCULPTING/COOLMINI

Nu finns det hjälp. Det heter CoolSculpting™!

Är du trött på din putmage eller vill du bli av med dubbelhakan?JPEG 10

Vissa ställen på kroppen där fettdepåer samlas är nästan helt omöjliga att träna. En mage efter en graviditet, kärlekshandtag och naturligtvis de förhatliga rullarna på ryggen!

Äntligen finns en lösning!

Nu är det enkelt att bli av med ”love handles”, putmagar, dubbelhakor och andra oönskade och irriterande fettdepåer. Naturligt, bekvämt, permanent och utan större smärta.
CoolSculpting är en helt ny icke-kirurgisk metod för att permanent avlägsna fett utan kniv och utan konvalescens. Fettceller är känsligare för kyla än andra celler som exempelvis hudceller. De existerande fettcellerna kyls ner under noggrant kontrollerade former. Resultatet blir att fettcellerna dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas alls. Precis som vid en kirurgisk fettsugning är resultatet permanent eftersom cellerna inte bara tömts på sitt innehåll, utan dessutom dött och rensats ut ur kroppen! Behandlingen där fettcellerna kyls ner genom huden tar en timme per område.

En helt naturlig process

Fettcellerna löser upp sig långsamt efterhand, och innehållet som består av olika fettsyror läcker sakta ut och tas om hand av kroppens egna system som transporterar bort dem. Den naturliga processen i kroppen resulterar i att fettlagret krymper. Efter 2 till 4 månader kan man se det slutgiltiga resultatet, men redan efter ett par veckor kan man börja se att fettet minskar. I genomsnitt försvinner 20% till 25% av fettet redan efter en enda behandling.

NYHET!  

Vi har uppgraderat vårt system och arbetar med de senaste applikatorerna. Med CoolAdvantage-tekniken blir resultatet ännu bättre och behandlingen innebär dessutom mindre obehag för kunden!

 

Läs mer om Coolsculpting

 ———————————–

Skrivet om oss i media:
Artikel i Må Bra, april 2013, del 1
Artikel i Må Bra, april 2013, del 2
(Artikeldelarna är bilder och öppnas i nytt fönster)