SKINPLAN

Hur mår din hud egentligen?

Känns den torr, fet eller i obalans? Får du rynkor utan att veta riktigt varför? Mer än var fjärde person söker idag rådgivning om vilka aktiva ingredienser just deras hud behöver för att få en frisk och perfekt hud. Tidigare har det varit omöjligt men med SkinPlan börjar en ny generation inom hudvård.

SkinPlan har revolutionerat hudvårdsmarknaden med att erbjuda en vetenskaplig hudanalys, som visar hur huden mår d.v.s. hudens exakta vetenskapliga tillstånd. Digitalt analyserar vi din hud och du får själv se dina resultat dokumenterade på ett kort.

Därefter förklarar vi vad din hud behöver, för att få en bra balans. En hud i balans har ett friskt utseende och så bromsar du även åldersprocessen. Om du önskar kan vi även ge information om våra övriga hudbehandlingar i samband med hudanalysen. Om du bokar en hudbehandling eller köper produkter för minst 250 kr är analysen kostnadsfri, i annat fall blir kostnaden 250 kr.

 

SkinPlan är en svensk innovation inom hudvård, baserat på 214 vetenskapliga publicerade studier. Alla aktiva ingredienser är av medicinsk kvalitet och listade på europeiska farmakopén. Med hög kvalitet och rätt hudvårdsprogram kommer du att märka skillnaden.

Copyright 2012 by SkinPlan AB, Sweden, SkinPlan® is a registered trademark, all rights reserved.