LASER FÖR UPPSTRAMNING OCH FÖRBÄTTRAD HUDSTRUKTUR 

För att skapa en bättre ton, skärpa och struktur på huden använder vi en försiktig kontrollerad uppvärmning av underhuden med hjälp av laser. Värmen passerar helt ofarligt de översta lagren av huden och skapar en nybildning av vävnad som i sin tur producerar spänst och förbättringar i hudens konsistens.

Med fraktionerad laser skapas tusentals smala kanaler genom huden och mellan dessa lämnas obehandlad hud, vilket gör att en snabb återuppbyggnad av huden sker. Ny frisk hud skapas och hudens utseende förbättras, porerna blir mindre och huden får mer lyster.

Under själva behandlingen kyler vi huden med kall luft för att minska obehaget för kunden. Direkt efter behandlingen är huden röd och kan svida lite. Vi skickar därför med produkter att använda hemma under de närmaste dagarna efter behandlingen, för att huden ska återhämta sig så snabbt som möjligt.  Man kan välja att göra behandlingen med olika styrka, beroende på hur länge man kan vara hemma från jobbet. Gör man en ”light-behandling” räcker det ofta att vara hemma 1-3 dagar. Rodnaden lägger sig relativt snabbt och efter några dagar kan huden fjälla lätt och kännas torr och man kan då med fördel använda fuktmasker. Om man vill göra ytterligare behandling, kan man göra denna efter ca 1 månad. Bästa tiden att göra laserbehandlingar i ansiktet är under hösten och vintern, eftersom man ska undvika att vistas i solen den närmaste tiden efter behandling. Man ska också tänka på att alltid använda solskydd efter laserbehandling. 

FINA LINJER OCH RYNKOR

Med hjälp av laser reducerar vi fina linjer och rynkor genom att behandla och föryngra den omgivande huden. 

PIGMENTERADE HUDFÖRÄNDRINGAR

Vi arbetar med att ta bort och reducera godartade pigmenterade hudförändringar. Genom en varsam process, som mycket exakt behandlar hudlager för hudlager, avlägsnas hudförändringen.