INFUZION – HUDFÖRYNGRING UTAN NÅLAR

Behandling med Infuzion - skinbooster utan nålar. Med elektrisk ström förs hyaluronsyra in i huden.

Behandling med Infuzion – skinbooster utan nålar. Med elektrisk ström förs hyaluronsyra in i huden. Under behandlingen håller kunden i en stav för att det ska bli en sluten elektrisk krets.

Infuzion är en ny och revolutionerande behandlingsmetod utan nålar!

 

Under Infuzion-behandlingen håller kunden i en stav för att det ska bli en sluten elektrisk krets.

Skinbooster med hyaluronsyra förs ner i huden via hårsäckar och svettkörtlar, med hjälp av svag ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Tunnare linjer fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Vasa Läkarmottagning behandlar fyra olika zoner: ansikte, hals, dekolletage och händer. Vi kan även fokusera på särskilda problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck (vecket mellan näsan och munnen), linjer vid ögonen eller runt munnen. Det går också att behandla läpparna för att återfukta och få dem lite fylligare.

HUR GÅR DET TILL?   

Kunden får ta av sig eventuella smycken och hudterapeuten rengör och spritar sedan huden.

Därefter fördelas hualuronsyran på behandlingsområdet med en keramisk kula och med hjälp av elektrisk ström. Sedan behandlas eventuella problemområden extra mycket, det kan till exempel vara runt ögonen eller runt munnen, enligt överenskommelse mellan kunden och hudterapeuten.

Metoden är smärtfri. En lätt rodnad, stickningar och stelhetskänsla kan i vissa fall uppstå under behandlingen, men besvären är snabbt övergående. Under hela behandlingen får kunden hålla i en stav för att det ska bli en sluten elektrisk krets. Behandlingen tar cirka 45-60 minuter för helt ansikte och ger omedelbar effekt. Fina linjer fylls ut, huden blir återfuktad på djupet, får en jämn och fin yta med lyster och ett föryngrat utseende. Efter några behandlingar upplever man att huden har blivit otroligt mjuk och ser fräschare ut. Och detta helt utan nålar eller risk för blåmärken eller svullnad!

Vasa Läkarmottagning rekommenderar att man gör 3 behandlingar 1 gång per vecka som en kur, därefter räcker det att göra en enstaka behandling ungefär en gång i halvåret för att bibehålla resultatet. För att få maximal effekt kan man med fördel använda Skinplans syrabehandling för hemmabruk mellan behandlingarna och även lägga på en fuktmask efter varje behandling.

Personer som har metallimplantat eller pacemaker kan tyvärr inte göra denna behandling.

Prisexempel: Ansikte per behandling 1 900 kr, paketpris 3 behandlingar 5 200 kr.

Nedan kan du se före- och efterbilder på personer som gjort hudförbättring med Infuzion.

 

Man före och efter behandling med Infuzion, hudförbättring utan nålar.

Kvinna före och efter behandling med Infuzion, skinbooster utan nålar

Före och efter behandling med Infuzion.