INFUZION – HUDFÖRYNGRING UTAN NÅLAR

Vi erbjuder 15% rabatt på Infuzion och Volumizer under januari-mars!

Behandling med Infuzion - skinbooster utan nålar. Med elektrisk ström förs hyaluronsyra in i huden.

Behandling med Infuzion – skinbooster utan nålar. Med elektrisk ström förs hyaluronsyra in i huden. Under behandlingen håller kunden i en stav för att det ska bli en sluten elektrisk krets.

Infuzion är en ny och revolutionerande behandlingsmetod utan nålar!

 

Under Infuzion-behandlingen håller kunden i en stav för att det ska bli en sluten elektrisk krets.

Skinbooster med hyaluronsyra förs ner i huden via hårsäckar och svettkörtlar med hjälp av svag ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Tunnare linjer fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Vasa Läkarmottagning behandlar fyra olika zoner: ansikte, hals, dekolletage och händer. Vi kan även fokusera på särskilda problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck (vecket mellan näsan och munnen), linjer vid ögonen eller runt munnen. Det går också att behandla läpparna för att återfukta och få dem lite fylligare.

HUR GÅR DET TILL?   

Du får ta av sig eventuella smycken och hudterapeuten rengör och spritar sedan huden.

Därefter fördelas hyaluronsyran på behandlingsområdet med hjälp av en keramisk kula och en svag elektrisk ström. Sedan behandlas eventuella problemområden extra mycket, det kan till exempel vara runt ögonen eller runt munnen, enligt överenskommelse mellan kunden och hudterapeuten.

Metoden är smärtfri. En lätt rodnad, stickningar och stelhetskänsla kan i vissa fall uppstå under behandlingen, men besvären är snabbt övergående. Under hela behandlingen får du hålla i en stav för att det ska bli en sluten elektrisk krets. Behandlingen tar cirka 45-60 minuter för helt ansikte och ger omedelbar effekt. Fina linjer fylls ut, huden blir återfuktad på djupet, får en jämn och fin yta med lyster och ett föryngrat utseende. Efter några behandlingar upplever du att huden har blivit mjukare och ser fräschare ut. Och detta helt utan nålar eller risk för blåmärken eller svullnad!

Vasa Läkarmottagning rekommenderar 3 behandlingar en gång per vecka som en kur, och därefter räcker det att göra en enstaka behandling ungefär en gång i halvåret för att bibehålla resultatet. För att få maximal effekt kan du med fördel använda Skinplans syrabehandling för hemmabruk mellan behandlingarna och även lägga på en fuktmask efter varje behandling.

Personer som har metallimplantat eller pacemaker kan tyvärr inte göra denna behandling.

Prisexempel: Ansikte per behandling 1 900 kr, paketpris 3 behandlingar 5 200 kr.

Nedan kan du se före- och efterbilder på personer som gjort hudförbättring med Infuzion.

 

Man före och efter behandling med Infuzion, hudförbättring utan nålar.Kvinna före och efter behandling med Infuzion, skinbooster utan nålar

INFUZION SKINBOOSTER

Infuzion Skinbooster – 45 min           Pris 1900:-

Infuzion är en revolutionerande behandling som för in skinboosters 3 mm ner i huden. Hyaluronsyra förs ner med hjälp av galvaniserad ström och med en patenterad roller som rullar över hudytan.

Vasa Läkarmottagning behandlar fyra olika zoner: ansikte, hals, dekolletage och händer. Vi kan även att fokusera på specifika problemområden såsom mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar och rynkor kring munnen. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut och huden återfuktas på djupet!

För hållbart resultat (6 månader) rekommenderar Vasa Läkarmottagning en kur på 3 behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

Infuzion Volymizer 45 min   NYHET!    Pris 2200:-

Volymizer innehåller 21 mg hyaluronsyra i en 3 ml spruta, lika mycket som i en hudfiller. Volymizer är perfekt för att ge dig extra volym i kinder eller under ögonen. Den är perfekt efter en behandling med skinbooster och då behövs endast en behandling med Volymizer.

Vasa Läkarmottagning fokuserar på områden som behöver mer volym: kinder, haka, under ögon och händer. Volymizer rekommenderas till dem som först fått en behandling med skinbooster för att förstärka och förlänga effekten.

Infuzion Skinbooster+Microneedling – 75 min      Pris 3400:-

Vasa Läkarmottagning erbjuder denna kombibehandling där vi först gör en microneedling, dvs. en behandling som med hjälp av mikronålar gör mycket små kanaler genom huden och samtidigt för ner hyaluronsyra och näringsämnen. Därefter utförs Infuzion-behandlingen där vitaminberikad hyaluronsyra förs in i huden via ström. Produkten är steril och placeras jämnt över huden i hela ansiktet. Behandlingen ger också en ökad kollagenstimulering.