VICTOR GARCIA, VD OCH MEDICINSKT VERKSAMHETSANSVARIG
PÅ VASA LÄKARMOTTAGNING

Jag heter Victor Garcia och bedriver estetisk medicin på Vasa Läkarmottagning, Sveavägen 76, mitt i centrala Stockholm.

Jag tycker om att hjälpa människor att se piggare och fräschare ut utan kirurgi. Att förbättra utan att förändra för mycket. Less is more! Det handlar om att se till helheten och att ta fram det bästa hos varje person. Det är ett spännande arbete och att se hur nöjda patienterna blir stimulerar mig att utvecklas ännu mer. Jag erbjuder också alltid återbesök för en gemensam bedömning av resultatet.

Vasa Läkarmottagning öppnades 2003 och från 2005 har jag arbetat alltmer med estetisk medicin. För att kunna ge bästa möjliga behandlingar har jag även gått utbildningar i lasermedicin, IPL, AWT och injektionsbehandlingar med Stylage, Restylane, Juvederm och muskelavslappnande medel. Jag har regelbundet deltagit i många workshops om estetisk medicin både i Sverige och utomlands vilket har gjort mig till certifierad behandlare.

Jag har även mångårig erfarenhet inom hudsjukdomar inklusive STI (sexuellt överförbara infektioner), andrologi (de manliga könsorganens sjukdomar) och ungdomsmottagningar i Stockholm.

Jag föddes i Peru, gick min läkarutbildning i Rumänien och fortsatte sedan till Sverige 1984. Mina språk är således svenska, spanska, rumänska samt engelska och italienska. Jag har svensk, peruansk och rumänsk läkarlegitimation och är specialist i allmänmedicin. Varmt välkommen till oss!

Dr Victor Garcia, specialist i estetisk medicin

Dr Victor Garcia har lång erfarenhet av estetiska behandlingar utan kirurgi och sitter själv med i styrelsen för REBS – Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige som arbetar för att branschen ska bli säkrare. Hos oss får du alltid ett professionellt och personligt bemötande och vi vill att du som kund alltid ska känna dig trygg!