HUDVÅRD MED SKINPLAN FÖR EN HUD I BALANS

UNDERSÖK HUR DIN HUD MÅR PÅ VASA LÄKARMOTTAGNING!

Känns din hud torr, fet eller i obalans? Får du rynkor utan att veta riktigt varför? Mer än var fjärde person söker idag rådgivning om vilka aktiva ingredienser just deras hud behöver för att få en friskare och fräschare hud. Tidigare har det inte varit möjligt men med SkinPlan börjar en ny generation inom hudvård.

SkinPlan har revolutionerat hudvårdsmarknaden med att erbjuda en vetenskaplig hudanalys som visar hur huden mår. Vasa Läkarmottagning analyserar digitalt din hud och du får själv se dina resultat dokumenterade på ett kort. Mätapparaten har ett litet instrument försett med en sensor som hålls mot din hud i några sekunder och som mäter hur mycket fukt respektive hur mycket fett det finns i olika delar av ansiktet.

Vi fyller sedan i ett kundkort med dina uppgifter som sparas ifall du vill komma tillbaka och mäta din hud vid ett senare tillfälle. 

Därefter förklarar vi vad din hud behöver för att få en bra balans. En hud i balans har ett friskt utseende och genom att ta hand om din hud med de produkter som rekommenderas efter analysen, bromsar du även åldersprocessen. Om du önskar kan vi även ge information om Vasa Läkarmottagnings övriga hudbehandlingar i samband med analysen. Efter att ha använt SkinPlans hudvårdsprodukter under ca 4 veckor kan du om du vill göra en ny hudvårdsanalys och då brukar resultatet ha förbättrats väsentligt!

Om din hud skulle vara i behov av extra mycket fukt eller om du vill dämpa tunna linjer, har vi en behandling som heter Infuzion. Det är en skinbooster och innebär att hyaluronsyra slussas in i huden med hjälp av svag elektrisk ström. Behandlingen gör inte ont och görs utan nålar. Infuzion bör göras som en kur om tre gånger för att resultatet ska bli optimalt. Du kan sedan göra enstaka underhållsbehandlingar ett par gånger om året.

Du kan läsa mer om Infuzion här!

Om du bokar en hudbehandling eller köper produkter för minst 350 kr i samband med hudanalysen är analysen kostnadsfri, i annat fall blir kostnaden 350 kr.

SkinPlan är en svensk innovation inom hudvård, baserat på 214 vetenskapliga publicerade studier. Alla aktiva ingredienser är av medicinsk kvalitet och listade på europeiska farmakopén. Med hög kvalitet och rätt hudvårdsprogram kommer du att märka skillnaden.

Skinplan hudvård mot rynkor och fläckar

Skinplan hjälper dig att få en hud i balans med mindre rynkor och fläckar. På bara några få veckor kan du märka att huden mår bättre med Skinplans produkter.

Copyright 2019 by SkinPlan AB, Sweden, SkinPlan® is a registered trademark, all rights reserved.