HUDVÅRD MED SKINPLAN

SKINPLAN FÖR EN HUD I BALANS – UNDERSÖK HUR DIN HUD MÅR!

Känns din hud torr, fet eller i obalans? Får du rynkor utan att veta riktigt varför? Många söker idag rådgivning om vilka aktiva ingredienser just deras hud behöver för att få en friskare och fräschare hud. Tidigare har det inte varit möjligt men SkinPlan har startat en ny generation inom hudvård.

SkinPlan har revolutionerat hudvårdsmarknaden med att erbjuda en vetenskaplig hudanalys som visar hur huden mår. Vasa Läkarmottagning analyserar digitalt din hud och du får själv se dina resultat dokumenterade på ett kort. Mätapparaten har ett litet instrument försett med en sensor som hålls mot din hud i några sekunder och som mäter hur mycket fukt respektive hur mycket fett det finns i olika delar av ansiktet.

Vi fyller sedan i ett kundkort med dina uppgifter som sparas ifall du vill komma tillbaka och mäta din hud vid ett senare tillfälle. 

Därefter förklarar vi vad din hud behöver för att få en bra balans. En hud i balans har ett friskt utseende och genom att ta hand om din hud med de produkter som rekommenderas efter analysen, bromsar du även åldersprocessen. Om du önskar kan vi även ge information om Vasa Läkarmottagnings övriga hudbehandlingar i samband med analysen. Efter att ha använt SkinPlans hudvårdsprodukter under ca 4 veckor kan du om du vill göra en ny hudvårdsanalys och då brukar resultatet ha förbättrats väsentligt!

Om din hud skulle vara i behov av extra mycket fukt eller om du vill dämpa tunna linjer, har vi en behandling som heter Infuzion. Det är en skinbooster och innebär att hyaluronsyra slussas in i huden med hjälp av svag elektrisk ström. Behandlingen gör inte ont och görs utan nålar. Infuzion bör göras som en kur om tre gånger för att resultatet ska bli optimalt. Du kan sedan göra enstaka underhållsbehandlingar ett par gånger om året.

Du kan läsa mer om Infuzion här!

Om du bokar en hudbehandling eller köper produkter för minst 350 kr i samband med hudanalysen är analysen kostnadsfri, i annat fall blir kostnaden 350 kr.

SkinPlan är en svensk innovation inom hudvård, baserat på 214 vetenskapliga publicerade studier. Alla aktiva ingredienser är av medicinsk kvalitet och listade på europeiska farmakopén. Med hög kvalitet och rätt hudvårdsprogram kommer du att märka skillnaden.

Skinplan hudvård mot rynkor och fläckar

Skinplan hjälper dig att få en hud i balans med mindre rynkor och fläckar. På bara några få veckor kan du märka att huden mår bättre med Skinplans produkter.Copyright 2019 by SkinPlan AB, Sweden, SkinPlan® is a registered trademark, all rights reserved.

HUDVÅRD MED KEMISK PEELING

PEELING MED EASY PHYTIC PEEL

Hudens ytliga skikt skadas av sol, rökning och andra miljöföroreningar. Easy Phytic Peel är en effektiv antioxidantbehandling som dämpar fria radikaler och hjälper till att förebygga pigmentfläckar.

Easy Phytic Peel är en ny typ av kemisk peeling, som är självneutraliserande och innehåller AHA-syror (glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och fytinsyra).  Easy Phytic Peel verkar i hudens övre lager (epidermis) samtidigt som den stimulerar längre ner i huden.

Easy Phytic Peel är utmärkt för behandling av akne, pigmentfläckar och fräknar. Du kan även behandla keratosis pilaris som ger knottrig hud på armar och ben. Peelingen är skonsam och passar alla hudtyper och även personer som har atopisk dermatit eller rosacea.

Behandlingen tar cirka 30 minuter och efteråt får du en len hud som ser yngre ut och där porerna dragit ihop sig.

Vasa Läkarmottagning ger en behandlingsserie med 1 peeling/vecka i fyra veckor. Underhållspeeling kan därefter göras var fjärde till var sjätte vecka. Efter behandlingen ska du alltid använda solskydd SPF 30 eller högre i tre månader.