Efter injektioner med Stylage och Botox

Med Botox och olika fillers kan man förbättra utan att förändra.

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

 

Vi erbjuder olika typer av skönhetsfrämjande injektionsbehandlingar:

Stylage

Botox

 
Vad är Stylage?

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage finns endast på utvalda kliniker. På Vasa Läkarmottagning utförs denna behandling alltid av leg. läkare.

Fylliga och mjuka läppar med Stylage

Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en koncentration som liknar läpparnas egna naturliga mjukhet. Den ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Läkare som behandlar med Stylage Special Lips märker även att det sällan blir en svullnad efter behandlingen och att man direkt kan återgå till sitt arbete och vardagsliv. Om man inte vill förstora läpparna kan man göra enbart en konturering, vilket innebär att man förstärker läpparnas form. Detta gör att läppstiftet sitter bättre på plats och smårynkor på överläppen reduceras.

Stylage finns även i form av en så kallad skinbooster, Stylage Hydro och Hydro Max. En skinbooster är en specialprodukt för mycket effektiv fuktbehandling av till exempel kinder, runt ögon, dekolletage samt händernas ovansidor. Preparatet fungerar även mycket bra mot rökrynkor på överläppen.

Läs mer om Stylage-produkter här 
Se före och efterbilder här

Vad är Botox?

Botox ger dig slät och mjuk hud. Botox reducerar fina linjer, kråksparkar och rynkor genom att förhindra nervimpulserna till valda ansiktsmuskler.