Efter injektioner med Stylage och Botox

Med Botox och olika fillers kan man förbättra utan att förändra.

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

 

Vasa Läkarmottagning erbjuder olika typer av skönhetsfrämjande injektionsbehandlingar:

Stylage

Botox

 
Vad är Stylage?

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animaliskt, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage finns endast på utvalda kliniker. På Vasa Läkarmottagning utförs denna behandling alltid av leg. läkare.

Stylage innehåller hyaluronsyra, ett kroppseget ämne, och klassas som den tredje generationens hudfiller. Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i till exempel kinder och läppar. Stylage finns endast på utvalda kliniker. På Vasa Läkarmottagning utförs injektion med Stylage alltid av legitimerad läkare.

Fylliga och mjuka läppar med Stylage

Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Stylage Special Lips är en speciell produkt för läppar med en konsistens som liknar läpparnas egen naturliga mjukhet. Stylage Special Lips ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Det blir sällan någon svullnad efter behandlingen och du kan leva och arbeta som vanligt efteråt. Om du inte vill förstora läpparna kan du istället göra en konturering, som innebär att man förstärker läpparnas form. Det gör att läppstiftet sitter bättre på plats och smårynkor på överläppen reduceras.

Stylage som skinbooster

Stylage finns även i form av skinbooster, Stylage Hydro och Hydro Max. En skinbooster är en specialprodukt för effektiv fuktbehandling av till exempel kinder, runt ögon, dekolletage och händernas ovansidor. Preparatet fungerar även bra mot rökrynkor på överläppen.

Läs mer om Stylage-produkter här 
Se före och efterbilder här

Vad är Botox?

Botox ger dig slät och mjuk hud. Botox reducerar fina linjer, kråksparkar och rynkor genom att förhindra nervimpulserna till valda ansiktsmuskler. På Vasa Läkarmottagning utförs injektion med Botox alltid av legitimerad läkare.