Efter injektioner med Stylage och muskelavslappnande medel

Med muskelavslappnande medel och olika fillers kan man förbättra utan att förändra.

INJEKTIONSBEHANDLINGAR

 

Vasa Läkarmottagning erbjuder olika typer av skönhetsfrämjande injektionsbehandlingar:

Stylage

Muskelavslappnande medel

 

Vad är Stylage?

Stylage är en serie hudfillers som används för att släta ut rynkor, fylla ut fina linjer och djupare veck, samt för att ge ökad volym i till exempel kinder och läppar. Det finns också Stylage som förbättrar spänst och ton i huden. Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller och består av hyaluron­syra, ett ämne som finns naturligt i kroppen. Stylage är säkert och finns endast på utvalda kliniker. På Vasa Läkarmottagning utförs denna behandling alltid av legitimerad läkare.

Varför behövs Stylage?

Huden förändras med ökande ålder. Ett viktigt ämne i huden är hyaluronsyra som binder vatten, och därmed hjälper till att fukta huden inifrån och skapa fyllighet och struktur. När vi blir äldre försämras kvaliteten på hyaluronsyran och kollagen och elastinfibrer bryts ner. Det gör att huden blir torrare, spänsten sämre och ålderstecken såsom linjer och rynkor börjar synas. Stylage liknar kroppens egen hyaluronsyra, och genom injektion tillförs ny hyaluron­syra så att de ålderstecken man inte vill behålla mildras eller slätas ut.

Vad kan Stylage göra för dig?

Vasa Läkarmottagning har Stylage i flera varianter som på olika sätt kan framhäva eller förbättra ditt utseende. Oavsett om du vill föryngra din hud, släta ut rynkor, återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna så finns det en Stylageprodukt för dig.

Släta ut linjer

Linjer och rynkor kan ge ditt ansikte karaktär och personlighet. Men alla linjer kanske man inte vill behålla och då kan Stylage enkelt, snabbt och säkert användas för att släta ut linjerna – med ett naturligt resul­tat, så att du fortfarande har kvar ditt eget utseende.

Fylliga och mjuka läppar med Stylage

Med åren förlorar läpparna volym och därför har ofta äldre personer tunna och smala läppar. Vasa Läkarmottagning använder Stylage Special Lips, som är en produkt speciellt för läppar och med en konsistens som liknar läpparnas egen naturliga mjukhet. Stylage Special Lips ger inga klumpar eller ett ojämnt utseende. Det blir sällan någon svullnad efter behandlingen och du kan leva och arbeta som vanligt efteråt. Om du inte vill förstora läpparna kan du istället göra en konturering, som innebär att läpparnas form förstärks. Det gör att läppstiftet sitter bättre på plats och smårynkor på överläppen reduceras.

För ansiktskonturering och volym

När vi blir äldre förlorar vi rundheten i våra ansiktsdrag. På ett snabbt och enkelt sätt kan Stylage återskapa förlorad volym i de områden där det märks mest. Du kan också få en tydligare definierad haka eller mer markerade kindben med hjälp av Stylage.

Stylage som skinbooster

Vasa Läkarmottagning använder även Stylage i form av skinbooster, Stylage Hydro och Hydro Max. En skinbooster är en specialprodukt för effektiv fuktbehandling av till exempel kinder, runt ögon, dekolletage och händernas ovansidor. Preparatet fungerar även bra mot rökrynkor på överläppen.

Hur länge syns effekten med Stylage?

Resultatet av en enda behandling syns omedelbart och kan vara i upp till ett år. Med en återbehandling inom 9 månader efter din första behandling, kan den synliga effekten med Stylage hålla i sig upp till 18 månader. Efter en läppbehandling med Stylage Special Lips kan en återbehandling behövas efter 6-9 månader.

Hur kommer jag att se ut direkt efter behandlingen?

Eftersom behandlingen är snabb och inte något kirurgiskt ingrepp, kan du leva som vanligt direkt efter en behandling. Räkna ändå med att du kan få några reaktioner som är relate­rade till själva injektionen. Man kan få rodnad, bli svullen eller öm i området som behandlats, och besvären försvinner vanligen inom en eller två dagar. Efter en läppbehandling kan du vara svullen något längre. Du bör alltid diskutera dina tidigare eventuella behandlingar och sjukdomar med din behandlande läkare i samband med råd­givningen före behandlingen. Din behandlare kan också ge mer information om eventuella reaktioner.

 

Läs mer om Stylage-produkter här 
Se före och efterbilder här

Vad är muskelavslappnande medel?

Muskelavslappnande medel förhindrar nervimpulserna till valda ansiktsmuskler och slätar ut fina linjer, kråksparkar och rynkor. På Vasa Läkarmottagning utförs injektion med muskelavslappnande medel alltid av legitimerad läkare.