LASERPEELING FÖR UPPSTRAMNING OCH FÖRBÄTTRAD HUDSTRUKTUR

Vi erbjuder 15% rabatt på laserpeelingar under januari-mars!

För att ge en bättre ton, skärpa och struktur på huden använder Vasa Läkarmottagning en försiktig kontrollerad uppvärmning av underhuden med hjälp av fraktionerad laser. Värmen passerar helt ofarligt de översta lagren av huden och skapar en nybildning av vävnad som i sin tur ger spänst och förbättringar i hudens konsistens.

Med fraktionerad laser skapas tusentals smala kanaler genom huden och mellan dessa lämnas obehandlad hud, vilket gör att en snabb återuppbyggnad av huden sker. Ny frisk hud skapas och hudens utseende förbättras, porerna blir mindre och huden får mer lyster.

Under själva laserbehandlingen kyls huden med kall luft för att minska obehaget för kunden. Direkt efter behandlingen är huden röd och kan svida lite. Vasa Läkarmottagning skickar därför med produkter att använda hemma under de närmaste dagarna efter behandlingen, för att huden ska återhämta sig så snabbt som möjligt.  Man kan välja att göra behandlingen med olika styrka, beroende på hur länge man kan vara hemma från jobbet. Gör man en “light-behandling” räcker det ofta att vara hemma 1-3 dagar och därför många väljer många kunder att göra denna behandling precis innan en helg. Rodnaden lägger sig relativt snabbt och efter några dagar kan huden fjälla lätt, kännas torr och strama lite. Man kan då med fördel använda ansiktsmasker med mycket fukt för att huden ska återhämta sig snabbare. Man ska tänka på att byta handdukar och örngott, undvika smutsiga miljöer och avstå från smink de närmaste dagarna efter behandlingen för att hålla det behandlade området så rent som möjligt. En ytterligare behandling kan göras efter cirka 1 månad. Bästa tiden att göra laserbehandlingar i ansiktet är under hösten och vintern, eftersom man ska undvika att vistas i solen den närmaste tiden efter behandling. Tänka på att alltid använda solskydd efter laserbehandling, minst solskyddsfaktor 30. Helst ska man förstås alltid använda solskydd när solen skiner, för att inte riskera att få nya solskador!

FINA LINJER OCH RYNKOR

Vasa Läkarmottagning reducerar fina linjer och rynkor med laser genom att behandla och föryngra den omgivande huden. 

PIGMENTERADE HUDFÖRÄNDRINGAR

Vasa Läkarmottagning tar bort och reducerar godartade pigmenterade hudförändringar. Genom en varsam process, som mycket exakt behandlar hudlager för hudlager, avlägsnas hudförändringen.

Laserpeeling med fraktionerad laser

Med Vasa Läkarmottagnings laserpeeling får huden en jämnare struktur och mindre porer. Höst och vinter är bästa tiden att göra laserbehandlingar eftersom huden blir känslig för sol efter behandlingen. En “light-peeling” kan göras om man inte har möjlighet att vara borta så länge från arbetet.