SMOOTHEYE

Nu kan Vasa Läkarmottagning erbjuda dig en behandling som är speciellt utformad för att strama upp huden omkring ögonen och göra den fastare och fylligare på samma gång! SmoothEye är en säker och effektiv behandling för att minska rynkor, påsar under ögonen och hängande ögonlock.

Vad är SmoothEye?

SmoothEye är en laserbehandling som ger värme i kombination med en ytlig peeling av hudytan. Behandlingen stimulerar kollagenbildningen och ger en fastare hud runt ögonen.

Före behandlingen bedövas området runt ögonen med salva. Ögat skyddas under hela behandlingen. Samtidigt som huden behandlas med laser blåser vi kall luft för att minska värmekänslan, och de flesta upplever bara en svag värmande och stickande känsla under behandlingen.

SmoothEye är en mycket säker behandling och ingen konvalescens krävs efter behandlingen. Mindre svullnad och rodnad förekommer i 3-5 dagar.

Vilka resultat kan jag förvänta?

Efter några behandlingar förbättras fina linjer, stramhet och elasticitet. Slutligt resultat uppnås 3-6 månader efter sista behandling. Behandlingen minskar fina linjer och rynkor, lätt hängande ögonlock, mörka ringar och påsar under ögonen samt ger en uppstramning av huden runt ögonen.

Vem kan göra behandlingen?

De flesta kan göra SmoothEye-behandlingen oavsett hudtyp. Behandlingen passar för dig som vill fräscha och strama upp huden runt ögonen utan kirurgi eller sprutor.

Vasa Läkarmottagning rekommenderar 3-5 behandlingar i kur med en månads mellanrum för bästa resultat. Uppföljningsbehandlingar för att bibehålla eller förbättra resultat kan göras 1-2 gånger per år om man så önskar.

 

Några bilder före respektive efter behandling med SmoothEye.

Före                                              Efter